Aarekol Trafikktjenester AS sitt varemerke er kvalitet på alle oppdrag!

 

Aarekol Trafikktjenester utfører en rekke oppdrag

innen vegsektoren i hele Sør Norge.

Vår kjernevirksomhet er trafikkdirigering, men utfører oppdrag som arbeidsvarsling/skilting, skiltutleie, følgebiltjeneste og utleie av sjåfører. Vi har god kompetanse på trafikkavvikling/sikring ved arbeid i tunnel. Blant mange faste oppdrag, jobber vi jevnlig i Norges lengste tunnel, Lærdalstunnelen.

 

Hos Aarekol Trafikktjenester er ingen oppdrag for små - ingen oppdrag er for store. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller for et uforpliktende pristilbud.

Daglig leder, Anita Aarekol

Mob. 958 82 242

Fagansvarlig, Geir Kroppan

Mob. 451 94 646

Aarekol Trafikktjenester AS sitt varemerke

er kvalitet på alle oppdrag!

Alle medarbeidere er motiverte og ønsker å gjøre en best mulig jobb. Det gjenspeiles i personalet, utstyr og ikke minst fremtreden til den enkelte dirigent. God kvalitet resulterer i en sikrere trafikkavvikling og ikke minst en mer rasjonell og effektivt arbeidssituasjon for oppdragsgiver.

 

Kvalifisert personell:

Alle dirigenter har trinn 1 og 3 i arbeidsvarsling og har i tillegg gjennomgått førstehjelpskurs og «Hvordan opptre ved hendelser i tunnel». Dirigentene har gjennomført grunnleggende Sikkerhetsopplæring i h.h. til Mesta sine HMS krav. Teamlederene våre har kurs 2 i arbeidsvarsling og kan således være ansvarshavende på arbeidsstedet.

 

Ledebilene:

Aarekol Trafikktjenester sine uniformerte biler er utstyrt med følgende redningsutstyr: Førstehjelpskuffert, 2x6kg brannslukkere og 2 fluktmasker ved tunnelbranner/brann.

© 2014  trafikktjenester.no    Webdesign: Odda Trykk & Reklame