Om oss

Aarekol Trafikktjenester utfører en rekke oppdrag innen vegsektoren i hele Sør Norge.

Vår kjernevirksomhet er trafikkdirigering, men utfører oppdrag som arbeidsvarsling/skilting, skiltutleie, følgebiltjeneste og utleie av sjåfører. Vi har god kompetanse på trafikkavvikling/sikring ved arbeid i tunnel.

Hos Aarekol Trafikktjenester er ingen oppdrag for små - ingen oppdrag er for store. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller for et uforpliktende pristilbud.

Vår erfaring, din trygghet

Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner. 

Arbeid langs vei er en av Norges farligste arbeidsplasser, derfor har vi ett høyt fokus på trafikksikring, helse, miljø og sikkerhet. Med egne frekvenser på vårt radiosamband unngår vi forstyrrelser fra andre radiokilder og slik sikrer vi at ditt arbeidsområde, arbeidere og trafikanter kan ferdes i trygge omgivelser.

Tilgjengelighet og service

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi holder åpent alle hverdager hele året.

Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Administrasjon

geir kroppan
Lars Ivar Kollbotn
Daglig leder
anita aarekol
Anita Aarekol
Styreleder
geir kroppan
Geir Kroppan
Driftssjef
lill janet steinaa
Lill Janet Steinaa
HRM
sylwia mrowca
Sylwia Mrowca
Driftsleder Odda
sylwia mrowca
Magnus Kroppan
Driftsassistent Odda
kaylee wolentz
Elljan Johnsen
Driftsassistent Bergen
kaylee wolentz
Sten Erling Vikingstad
Intern kontrollør

Våre samarbeidspartnere:

vestland kompetanse
odda trykkeri
jernia
telemark vei- og trafikksikring
sapio
Sosiale medier